Namık Kemal Anadolu İmam Hatip Lisesi

WEB https://namikkemalihl.meb.k12.tr
Adres : Esenevler mahallesi Talatpaşa caddesi Akşemsettin sokak No3 Ümraniye İstanbul
VİZYON : Namık Kemal İmam Hatip Lisesi’ni her zaman göreve hazır yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, ülkesine hizmet bilincine sahip öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimiz ile birlikte güç birliği sağlayarak; •Ülkemizi, katılımcı, duyarlı; üstünlük kullanabilen gençler yetiştiren, •Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, •Bireyselliğe değer veren, •Rekabetçi, sosyal ilişkisi güçlü, insanların erdemlerini önemseyen, •Sorunları da çözümleri de paylaşan, •Başkalarının özgürlüklerine saygılı, •Vatanını, milletini seven, •Öz değerlerine sahip çıkan öğrenciler yetiştirmektir.
MİSYON : Atatürk´ ün gençlere teslim etmiş olduğu demokrasi bayrağını gelecek nesillere taşıyan, ülkesine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş, milli değerlerine bağlı çağdaş ve laik gençler yetiştirmektir.   Bu ilkeden hareketle biz, öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerini sağlamak, onların yeteneklerini ön plana çıkarmak, bilgili, saygılı, yenilikçi, cesaretli ve öz güvenli bireyler hazırlamak ve onların 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanımları kazandırmak için varız .
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Gündüz- Tekli Öğretim
Saatler : ders başlama: 08:00 ders Bitiş : 15:05
Yabancı Dil :
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Kadıköyden gelen 8E ve Üsküdardan gelen 11M otobüsleri ve 10K numaralı otobüsler okulun önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Ümraniye Esenevler mahallesi Talatpaşa caddesinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ilçe merkezine uzaklık 3 km´dir
Kontenjan Bilgileri :